Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Φώτης Μπίμπασης "Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης"

   Ο ετήσιος εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία ανακηρύχθηκε το 1992, με το 47/3 ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο εορτασμός της ημέρας στοχεύει στην προώθηση της ευαισθητοποίησης σε θέματα αναπηρίας και στην κινητοποίηση για την υποστήριξη της αξιοπρέπειας, της ευημερίας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία. Επιδιώκει, επίσης, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με το κοινωνικό όφελος που θα προκύψει από την ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.
Στα πλαίσια του συμβολισμού της μέρας θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Για πάνω από μια δεκαετία παρακολουθώ τα συμβούλια του Δήμου μας, διεκδικώντας την εφαρμογή πολιτικών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική βιωσιμότητα.
Με την  υποψηφιότητα μου διεκδικώ τη στήριξη όσων επιθυμούν να αποτραπεί η συντηρητική και φοβική πορεία της διοίκησης της πόλης. Αυτό που επιπρόσθετα σε σχέση με άλλους υποψηφίους μου προτείνω, είναι η ιδιαίτερη εστίαση σε ζητήματα ουσιαστικής ένταξης των κάθε λογής μειονοτήτων, προεξεχόντων των ανθρώπων με αναπηρία που καθημερινά ζουν τους αποκλεισμούς της συμπρωτεύουσας.
Το πολιτικό σκεπτικό και η διακήρυξη της παράταξης θα ανακοινωθούν άμεσα. 
Τηλ.: 6974.530.195
                        fotis.mpimpasis@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια: