Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR στη Σχολή Τυφλών
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR στη Σχολή Τυφλών

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης (Σχολή Τυφλών) και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής Τυφλών. 
Με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τις χορωδίες της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και του τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής του ΚΕΑΤ (Σχολή Τυφλών), οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα και τις γευστικές δημιουργίες των μαθητών και οικοτρόφων του ΚΕΑΤ και να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν η τεράστια συμμετοχή των επισκεπτών στη δράση «Γεύση χωρίς εικόνα» κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες συνοδευόμενοι από εκπαιδευόμενους μαθητές του Κέντρου μας φόρεσαν μάσκες και ακολούθησαν μία διαδρομή με στόχο να φτάσουν στον μπουφέ, να επιλέξουν το γλυκό της αρεσκείας τους και στη συνέχεια να πάνε σε μία αίθουσα να το απολαύσουν φορώντας πάντα τη μάσκα τους .
Η εκδήλωση έκλεισε με τους ήχους τους τμήματος παραδοσιακής μουσικής του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης οι οποίοι ξεσήκωσαν τους επισκέπτες με τα τραγούδια τους.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και                               Η Διοικητής και Πρόεδρος ΔΣ
Κηδεμόνων της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης                του Κ.Ε.Α.Τ. Θεσσαλονίκης

                 Γιώργος Προεστός                                                    Παναγιώτα Ι. ΛεωτσάκουΠληροφορίες- Επικοινωνία με το μέλος της Διοίκησης Φώτη Μπίμπαση στο 6936771883 και 6974530195  
            
                                   
Δεν υπάρχουν σχόλια: