Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Διοργάνωση 1ου Τουρνουά Τζούντο από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με με το Σωματείο Τυφλών «ΟΜΗΡΟΣ» και το vi judo Hellas

Η φυσική δραστηριότητα και ο αθλητισμός αποτελούν χώρο συνάντησης ατόμων ανεξαρτήτως ατομικών διαφορών, καθώς και έναν αβίαστο τρόπο συνύπαρξής τους. Επιτρέπει στο άτομο με αναπηρία να εξερευνήσει νέες δυνατότητες και προσωπικές ικανότητες, που του παρέχουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες επιτυχίας. Η πραγματοποίηση ομαδικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι ένα βήμα για την κοινωνική ενσωμάτωσή του.
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το Σωματείο Τυφλών «ΟΜΗΡΟΣ» και το vi judo Hellas, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, το 1ο τουρνουά τζούντο.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές από τα σωματεία ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΑΣ ΠΥΡΣΟΣ, ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ και ΑΣ ΠΥΡΡΟΣ, που έλαβαν μέρος στους αγώνες.
Παρόντες στο τουρνουά ήταν οι εκπρόσωποι της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Αμεα, κ. Δέδες Σωτήρης και κα. Σωτηριάδου Ντίνα. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μένιο Σακελλαρόπουλο, συγγραφέα και δημοσιογράφο, ο οποίος απένειμε και τα βραβεία στους αθλητές μαζί με τη διοικήτρια του ΚΕΑΤ, κα Μπέττυ Λεωτσάκου, το μέλος του ΔΣ του ΚΕΑΤ, κ. Φώτη Μπίμπαση, την κα Δούπη, Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Παιδιών, την κα Αλμπάνη, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού των ΚΕΔΔΥ, τον κ. Αυγουλά, Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και τα μέλη του Συνδέσμου, την κα. Γερουλάνου από το Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, τον διαιτητή κ. Νίκο Παπαδάκη, τα αθλητικά σωματεία, τους μαθητές και τους γονείς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.Σ. ΤΟΥ Κ.Ε.Α.Τ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ι. ΛΕΩΤΣΑΚΟΔεν υπάρχουν σχόλια: