Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

1η Ενημερωτική Συνάντηση με Θέμα : «Ανεξάρτητη Διαβίωση των Ατόμων με προβλήματα όρασης με τη χρήση του Λευκού Μπαστουνιού και με Σκύλο Οδηγό»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Περιφερειακή Διεύθυνση του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Παράρτημα Θεσσαλονίκης και
η Περιφερειακή Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών
σας προσκαλούν
στην 1η Ενημερωτική Συνάντηση με Θέμα : «Ανεξάρτητη Διαβίωση των Ατόμων με προβλήματα όρασης με τη χρήση του Λευκού Μπαστουνιού και με Σκύλο Οδηγό»
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ» του κτιρίου Διοίκησης του Κ.Ε.Α.Τ. στη   Θεσ/νίκη, Βασ. Όλγας 32, και ώρα 18.00-20.00.
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, και ώρα 10.00-12.00, θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι, άτομα με προβλήματα όρασης, να αποκτήσουν μία πρώτη εμπειρία στη συνοδεία με Σκύλο Οδηγό, στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Ε.Α.Τ. Θεσσαλονίκης.
Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν, εκ μέρους του ΚΕΑΤ Θεσ/νίκης, οι Εκπαιδευτές Κινητικότητας και Προσανατολισμού και εκπρόσωποι από το Κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο του Κέντρου.

    Παναγιώτα Ι. Λεωτσάκου                                                              Κεσόγλου Χρήστος 
Διοικητής & Πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Ε.Α.Τ.                                     Πρόεδρος της Π.Ε.Κ.Μ. του Π.Σ.Τ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Χαιρετισμός από τη Διοικήτρια του Κ.Ε.Α.Τ., κα Μπέττυ Λεωτσάκου
Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο Π.Ε.Κ.Μ. του Π.Σ.Τ., κου Κεσόγλου Χρήστου
Χαιρετισμός της Προέδρου του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», κας Ζωής Γερουλάνου
Ομιλία της Λείας Αβραάμ με Θέμα «Κινητικότητα με το Λευκό Μπαστούνι»
Παρουσίαση του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» από τον κ. Στρατή Χατζηχαραλάμπους, Πρόεδρο της Επιστημονικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος
«Εκπαίδευση του Ατόμου με πρόβλημα όρασης με το Σκύλο Οδηγό», από την Πρόεδρο του Κέντρου και τον κον Λευτέρη Κιταντζή, εκπαιδευόμενο εκπαιδευτή του Κέντρου.

Παρουσίαση της εμπειρίας του κου Φώτη Μπίμπαση, Μέλους του Δ.Σ. ΚΕΑΤ, Υποψήφιου Διδάκτορος του ΑΠΘ στην Μεταφρασολογία στη Φυσική Επιστήμη για τυφλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: