Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Επιστημονική Ημερίδα "Επαγγελματικός Προσανατολισμός Ατόμων με Προβλήματα Όρασης - Νέες Τάσεις, Επιλογές και Προοπτικές" (Αθήνα)

04/04/2016 - Επιστημονική Ημερίδα "Επαγγελματικός Προσανατολισμός Ατόμων με Προβλήματα Όρασης - Νέες Τάσεις, Επιλογές και Προοπτικές" (Αθήνα)


Ημερομηνία εκδήλωσης: 
Δευτέρα, Απρίλιος 4, 2016
Θέμα εκδήλωσης: 
"Επαγγελματικός Προσανατολισμός Ατόμων με Προβλήματα Όρασης - Νέες Τάσεις, Επιλογές και Προοπτικές"
Τόπος εκδήλωσης: 
Αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΑΤ «Ιωάννη Μενεΐδη»
Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών σε συνεργασία με την Επιτροπή Νεολαίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: "Επαγγελματικός Προσανατολισμός Ατόμων με Προβλήματα Όρασης - Νέες Τάσεις, Επιλογές και Προοπτικές".
Θα πραγματοποιηθεί στις 4/4/2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΑΤ «Ιωάννη Μενεΐδη» (Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα - είσοδος από Σπάρτης) και ώρα 5.00μ.μ.
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση, ο προβληματισμός και η συζήτηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές με οπτική αναπηρία, διαμορφώνουν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στις οικογένειές τους, καθώς και σε επαγγελματίες και σε επιστήμονες του ευρύτερου χώρου της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης.
Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι κυρίως άτομα με οπτική αναπηρία που απασχολούνται σε διάφορους χώρους εργασίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης, θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους/ες το επιθυμούν και επιπρόσθετα, θα χορηγηθεί τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε όσους μαθητές ενδιαφέρονται.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 2109595602 - 2109520623 και ηλεκτρονικά στο prkeat@gmail.com(link sends e-mail). έως τις 27 Μαρτίου 2016.
Κατηγορία Εκδήλωσης: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Οικονομικό Καθεστώς: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: