Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΑΤ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών, σε συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία, σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την εξέγερση των τυφλών, στον προαύλιο χώρο του πρώην Οίκου Τυφλών.
 Υπό το επιβλητικό Αμπέτειο Μέλαθρο θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Ο ΑΓΩΝΑΣ των ΤΥΦΛΩΝ» της Μαίρης Χατζημιχάλη Παπαλιού για πρώτη φορά με ακουστική περιγραφή (AD) και (SDH) υπότιτλους για κωφούς/ες.
 Η εκδήλωση-προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 19:30 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα (είσοδος από Σπάρτης). Η παρουσίαση θα γίνει από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Ο χώρος του ΚΕΑΤ είναι φιλικός και προσβάσιμος για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ). Η συζήτηση θα υποστηριχθεί από διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, χειλανάγνωση και ακουστική περιγραφή. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα διατεθεί σε μορφή Braille, μεγαλογράμματη γραμματοσειρά και σε κώδικα QR. Οι χρήστες σκύλων οδηγών τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους σκύλους τους. 

Η Διοικητής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ

 Παναγιώτα Ι. Λεωτσάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: