Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Αποκλειστική Συνέντευξη Φ. Μπίμπαση: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, μέσω της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αποκλειστική Συνέντευξη Φ. Μπίμπαση: 

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, μέσω της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Για ποιόν λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη πολιτική? 

Σαν ενεργός πολίτης ο καθένας μας πρέπει να ασχολείται με τα κοινά, το οποίο συνεπάγεται ενασχόληση με την ενεργό πολιτική. Για αυτό τον λόγο αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ με την πολιτική. 

- Για ποια απ’ όσα πετύχατε μέχρι στιγμής είστε πιο περήφανος;

Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά μου, θεωρώ ότι είναι το γεγονός ότι κατάφερα να ενταχθούν στις μελέτες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο σχεδιασμός της πρόσβασης και προσπελασιμότητας των αναπήρων. Θα πρέπει ακόμα να αναφέρω την επίτευξη της άρσης  ενός παλαιότερου Νόμου, με βάση τον οποίο απαιτούνταν η αρτιμέλεια για να εγγραφεί κάποιος στις Κρατικές Σχολές Θεάτρου, το οποίο κατάφερα και έχει πλέον καταργηθεί.
  • Πείτε μας λίγα λόγια για την καθημερινότητά σας 

Η καθημερινότητα μου μοιράζεται ανάμεσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αποκατάστασης Τυφλών (πρώην Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης), όπου είμαι μέλος της Διοίκησης, στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως μέλος του συντονιστικού της  “Ανοιχτής Πόλης”, στην Αθήνα ως μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και των Οικολόγων Πράσινων.   Μεταβαίνω επίσης σε διάφορες εκδηλώσεις, όπου η μετακίνησή μου γίνεται με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου πραγματοποιώ το διδακτορικό μου.

  • Έχετε απογοητευτεί από ανθρώπους της πολιτικής? 
Ναι έχω απογοητευτεί από ανθρώπους της πολιτικής, κυρίως κατά τη διάρκεια & πριν από το 2014.
  • Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια? 
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από τις ιδιότητες μου που αναφέρθηκαν παραπάνω και δηλώνω παρόν σε κάθε νέα πρόκληση που τυχόν θα παρουσιαστεί.

Πηγή: http://myportal.gr/apoklistiki-sinentefxi-f-bimpasi-tha-sinechiso-na-agonizome-oles-mou-tis-dinamis-meso-tis-enascholisis-mou-tin-topiki-aftodiikisi-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια: