Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Summer Camp

  • Summer Camp

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και το 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά με Αναπηρία Όρασης (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της ΑΜΚΕ Πρωτοπορία, στα πλαίσια των προγραμμάτων εκπαίδευσης και υποστήριξης μαθητών Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου με αναπηρία όρασης από όλη την Ελλάδα, διοργανώνει Summer Camp στις κτιριακές εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, από τις 26/6 έως τις 14/7.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλήθος ψυχαγωγικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ενώ θα παρέχονται γεύματα στους συμμετέχοντες μαθητές.
Το θερινό αυτό πρόγραμμα έχει σκοπό να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες μέσα από ένα πλούσιο και ισορροπημένο εκπαιδευτικό, αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους, σε έναν χώρο φιλικό και προσβάσιμο σε όλους, με την υποστήριξη του ειδικά καταρτισμένου προσωπικού του Κέντρου μας, το οποίο διακρίνεται για τις γνώσεις του, την ευαισθησία και την αγάπη του για τα παιδιά.
Επιπλέον, το Camp αποτελεί την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζόμενων γονιών, να προσφέρουν βιωματικές δράσεις και ψυχαγωγία στα παιδιά τους!
Στο Camp θα πάρουν μέρος 3 ομάδες μέχρι 18 μαθητές. Οι ημερομηνίες για τις ομάδες είναι οι εξής:
Α΄ ομάδα: 26-30 Ιουνίου
Β΄ ομάδα: 3-7 Ιουλίου
Γ΄ ομάδα: 10-14 Ιουλίου
Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία!
Δικαιολογητικά συμμετοχής:
Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα (ότι αποδέχεται τη συμμετοχή του παιδιού του στο πρόγραμμα και ότι δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα που να χρήζει ιατροφαρμακευτικής υποστήριξης).
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 16 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με:
6974470494 (Μαρία Πανηγυράκη)
mail: prkeat@gmail.com
fax: 210 9595868
Συνδιοργάνωση:
Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών
ΑΜΚΕ Πρωτοπορία

Δεν υπάρχουν σχόλια: