Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Summer Camp "Betty's eye"


Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Παράρτημα Θεσσαλονίκης και η ΑΜΚΕ Πρωτοπορία, στα πλαίσια των προγραμμάτων εκπαίδευσης, απασχόλησης και ψυχαγωγίας μαθητών Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου με αναπηρία όρασης από όλη την Ελλάδα, διοργανώνει το Summer Camp " Betty's eye" στις κτιριακές εγκαταστάσεις του στην Θεσσαλονίκη από 19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλήθος ψυχαγωγικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας και σίτισης του μαθητή και ενός συνοδού του στο χώρο φιλοξενίας του Κ.Ε.Α.Τ. Θεσσαλονίκης
Το θερινό αυτό πρόγραμμα έχει σκοπό να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες μέσα από ένα πλούσιο και ισορροπημένο εκπαιδευτικό, αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους, σε έναν χώρο φιλικό και προσβάσιμο σε όλους, με την υποστήριξη του ειδικά καταρτισμένου προσωπικού του Κέντρου μας, το οποίο διακρίνεται για τις γνώσεις του, την ευαισθησία και την αγάπη του για τα παιδιά.
Επιπλέον, το Camp αποτελεί την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζόμενων γονιών, να προσφέρουν βιωματικές δράσεις και ψυχαγωγία στα παιδιά τους!
Στο Camp οι δραστηριότητες θα γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.
Δικαιολογητικά συμμετοχής:
1.Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα (ότι αποδέχεται τη συμμετοχή του παιδιού του στο πρόγραμμα και ότι δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα που να χρήζει ιατροφαρμακευτικής υποστήριξης)
2. Απόφαση ΚΕΔΔΥ
3. Απόφαση ΚΕΠΑ
Για διαμονή στο χώρο φιλοξενίας του Κ.Ε.Α.Τ. χρειάζεται επιπλέον και για το μαθητή και για το συνοδό του:
α. Γενική εξέταση αίματος και Ηπατίτιδας Β &C
β. Ακτινογραφία Θώρακος
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως Τετάρτη 7 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με:
κα Βασιλική Σταλένη,ή κα Δήμητρα Ζούμα στο τηλέφωνο 2310830095
Συνδιοργάνωση:
Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών
ΑΜΚΕ Πρωτοπορία

Δεν υπάρχουν σχόλια: