Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωσης , την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00 στο ΚΕΑΤ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη της Μπέττυς Λεωτσάκου και αναγνωρίζοντας τη σημαντική της προσφορά στο χώρο της οπτικής αναπηρίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση μετονομασίας του 1ΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) σε 1ο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ».
Η αείμνηστη Μπέττυ Λεωτσάκου οραματίστηκε την ίδρυση ενός Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Οπτική Αναπηρία και με δικές της προσπάθειες το Σεπτέμβριο του 2016 ξεκίνησε η λειτουργία του 1ου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, συμμετέχοντας στην υλοποίηση της δράσης «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.). Το Κέντρο παρέχει τη δυνατότητα σε παιδιά με οπτική αναπηρία προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΑΤ (Ελ. Βενιζέλου 210, είσοδος από Σπάρτης, Καλλιθέα).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.
ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ε.Α.Τ.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Α.Τ.
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε. «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: