Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Με ένα μίνι λεωφορείο ο ΟΑΣΘ έδωσε λύση στην Ανω Πόλη!

Με ένα μίνι λεωφορείο ο ΟΑΣΘ έδωσε λύση στην Ανω Πόλη 


Πρόκειται για κάτι προσωρινό καθώς οι υπηρεσίες του Οργανισμού επεξεργάζονται μία οριστική διευθέτηση.

Με ένα εφεδρικό μίνι λεωφορείο δέκα θέσεων εξυπηρετούνται το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της Ανω Πόλης και συγκεκριμένα, το τμήμα της Επταπυργίου, από την Ακροπόλεως μέχρι την Παλαμηδίου, για να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή να πάνε στις δουλειές τους.
Η συγκεκριμένη λύση, που εξυπηρετεί τρεις στάσεις, τη Μονή Βλατάδων, την Ακροπόλεως και την Αναστροφή, είναι προσωρινή ενώ οι υπηρεσίες του ΟΑΣΘ, επεξεργάζονται αυτό το διάστημα το πρόβλημα, ώστε να διευθετηθεί οριστικά και να ικανοποιηθούν οι κάτοικοι.

Ως γνωστόν, το προηγούμενο διάστημα αυτό το κομμάτι το εξυπηρετούσε η γραμμή 23. Ωστόσο, λόγω της επικινδυνότητας της αναστροφής, γεγονός το οποίο και απαγορεύεται, αποφασίσθηκε από τον ΟΑΣΘ να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις. Πλέον, η γραμμή 23 συνεχίζει κανονικά τη διαδρομή της χωρίς να κάνει την επικίνδυνη αναστροφή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΑΣΘ, οι συγκεκριμένες στάσεις δεν είχαν καταργηθεί από το σχεδιασμό του Οργανισμού. Όπως αναφέρουν επίσης, τα άτομα που εξυπηρετούνται σ’ αυτές, είναι πολύ λιγότερα, σε σχέση με τον αντίκτυπο των αντιδράσεων που υπάρχουν.
Η κάμερα του Life-Events.gr κατέγραψε τη μετεπιβίβαση του κόσμου στο εφεδρικό μίνι λεωφορείο καθώς και το δρομολόγιό του μέσα στους στενούς δρόμους της Ανω Πόλης. Συνεπιβάτης σ’ αυτή τη διαδρομή ήταν και ο Φώτης Μπίμπασης, μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: