Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15 Ιουνίου 2018 στις 19:00 «ΜΑΥΡΗ ΚΟΜΩΔΙΑ» του Πήτερ Σάφερ


 Θεσσαλονίκη 12/06/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
15 Ιουνίου 2018 στις 19:00
«ΜΑΥΡΗ ΚΟΜΩΔΙΑ» του Πήτερ Σάφερ
           
Με δεδομένη την μεγάλη πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών και με στόχο τη σταδιακή εξοικείωση των πολιτών με το μεγαλύτερο συγκοινωνιακό έργο της πόλης, τώρα που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, η Αττικό Μετρό Α.Ε. διοργανώνει ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανοιχτών στο κοινό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε εργοτάξια – σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης από 15 έως 17 Ιουνίου 2018.
Στα πλαίσια των παραπάνω εκδηλώσεων η Αττικό Μετρό Α.Ε. και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ), σε συνεργασία µε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.), την Α.Μ.Κ.Ε. «Πρωτοπορία» και το Κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση
«Μαύρη Κωµωδία» του Πήτερ Σάφερ
την Παρασκευή 15 Ιουνίου Ώρα: 19.00 – 20.30
Σταθµός Παπάφη, Ιωάννη Παπάφη 33 & Συμεωνίδη

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για τη διάθεση προσκλήσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) στο τηλέφωνο 2310 844 888. Τις προσκλήσεις το κοινό της Θεσσαλονίκης μπορεί να τις προμηθεύεται από τη Γραμματεία του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών , Βασιλίσσης Όλγας 32 (9:00 – 14:00)  Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩ∆ΙΑ του ΠΗΤΕΡ ΣΑΦΕΡ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Μετάφραση: Μιµή Ντενίση Σκηνοθετική επιµέλεια:ΑννηΤσολακίδου, Γιολάντα Μπαλαούρα Ερµηνεύουν: Νατάσσα Μπρέντα, Φανή Τσικούρα, Χαρά Μπαξεβάνη, Ευδοκία Χασιώτη, Θεόφιλος Πασχάλης, Νεκτάριος Λοιζίδης, Στέλλα Κανταρτζή, Γιολάντα Μπαλαούρα. Μακιγιάζ: LMI London Make up Institute

Επιτρέπεται η είσοδος µόνο σε ενηλίκους για λόγους ασφαλείας. Καθώς θα εισέλθετε σε εργοτάξιο παρακαλώ να φροντίστε για κατάλληλα υποδήµατα.


Λίγα λόγια για το έργο:
Ποιός είπε πως κάποιος που δεν βλέπει δεν μπορεί να ανέβει στη σκηνή; Η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις! Το θέατρο είναι από εκείνες τις διεξόδους που μας προσφέρει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως όλοι είμαστε ικανοί να συμμετέχουμε στα κοινωνικά δρώμενα, αρκεί να μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.
Πριν την έναρξη της παράστασης , όσοι ενδιαφέρονται θα φορέσουν μάσκα και θα περιηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο, συνοδευόμενοι από άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, ώστε να βιώσουν τί σημαίνει να ζεις και να κινείσαι βασιζόμενος στις υπόλοιπες αισθήσεις σου και όχι μόνο στην όραση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: K.E.A.T. παράρτημα Θεσσαλονίκης 2310844888

Δεν υπάρχουν σχόλια: