Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Πανελλήνιο Συνέδριο Scientix για την εκπαίδευση STEM

Πανελλήνιο Συνέδριο Scientix για την εκπαίδευση STEM

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών από την Εκπαίδευση Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών (STEM) έτσι όπως σταδιακά διαμορφώνονται στη σύγχρονη σχολική πραγματικότητα.
Το Scientix είναι έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έρευνα και την καινοτομία που προάγει και υποστηρίζει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών που διδάσκουν τα αντικείμενα STEM (φυσικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά), των ερευνητών στο χώρο της STEM εκπαίδευσης, των υπευθύνων χάραξης πολιτικών και άλλων επαγγελματιών στην εκπαίδευση STEM . Τον συντονισμό του σε Ευρωπαϊκό έχει αναλάβει το European Schoolnet, μια κοινοπραξία τριάντα υπουργείων παιδείας με έδρα τις Βρυξέλλες, ενώ σε εθνικό επίπεδο το έργο, με απόφαση του ΥΠΠΕΘ, συντονίζεται από τον Οργανισμό Ανοικτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ.
Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως στους:
  • Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικοτήτων σχετικών με STEM
  • Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές/τριες Παιδαγωγικών Τμημάτων και Τμημάτων Θετικών Επιστημών, Πληροφορικής, Μηχανικών, Τεχνολογίας κλπ.
  • Στελέχη και Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε υπηρεσίες και προϊόντα που υποστηρίζουν την Εκπαίδευση STEM.

Αίτηση συμμετοχής στο συνέδριο

Όσοι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο  θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Εγγραφή παρακολούθησης

Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά
Όσοι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση εγγραφής.Το 1ο Πανελλήνιο συνέδριο Scientix θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του κτιρίου Διοίκησης και στις Αίθουσες Πολυμέσων της Βιβλιοθήκης).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: