Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Η ώρα για το 21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών έφτασε!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα για ένα διήμερο (20-21/10) γεμάτο όμορφο θέαμα
Ανοίγει αύριο στο γήπεδο 5Χ5 του ΕΑΚ Μίκρας, η αυλαία του 21ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών.  Μία διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για την πόλη (ξεκίνησε το 1997, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Θεσσαλονίκης) και διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωσή Τυφλών «Πυρσός», με την ενίσχυση και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΥΑΘ. Χορηγός επικοινωνίας και ζωντανή μετάδοση το Life-Events.gr.
Στη μάχη της διάκρισηςΤέσσερις ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαύσουν το παιχνίδι και να προσφέρουν όμορφο και διαφορετικό θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί κοντά τους για να στηρίξει την προσπάθειά τους, αλλά και σε όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν ιντερνετικά.
Παράλληλα οι ομάδες θέλουν να στείλουν μοναδικά μηνύματα, πως το ποδόσφαιρο είναι ενιαίο και μπορούν να το χαρούν όλοι οι άνθρωποι καθώς και πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στο στόχο σου, είσαι ικανός να τα καταφέρεις όλα, ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Η είσοδος για όλο τον κόσμο είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: