Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, έστειλαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), στη διάρκεια της "πολύχρωμης χριστουγεννιάτικης γιορτής χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις" που έγινε στο Κατσάνειο Στάδιο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "παραδοσιακή ελληνική μουσική «παντρεύτηκε» με τους ήχους της μπάντας «Κρούσματα» στην οποία συμμετέχουν έφηβοι Έλληνες και προσφυγόπουλα από την Αφρική, ενώ οι χορευτές του συγκροτήματος ΑμεΑ «Dancea and the mind» καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση. Παιδιά από το Ινστιτούτο Ψυχικής Αποκατάστασης τραγούδησαν τα κάλαντα και σκόρπισαν απλόχερα τα χαμόγελά τους. Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν η Αστική Κομπανία και το χορευτικό συγκρότημα του ΟΑΣΘ που διασκέδασαν τους συναδέλφους τους με παραδοσιακή και λαϊκή ελληνική μουσική".
«Ο κόσμος μας είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι τον φανταζόμαστε...», είπε, μεταξύ άλλων, στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση και τονίζεται, επίσης, ότι, "στη χριστουγεννιάτικη γιορτή παραβρέθηκε και η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας- Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία συνομίλησε με τους εργαζόμενους και με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: