Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με την Κατερίνα Νοτοπούλου ο Φώτης Μπίμπασης

Υποψήφιος με την Κατερίνα Νοτοπούλου ο Φώτης Μπίμπασης!


Η ανακοίνωση ήρθε διά… στόματος της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητα του Φώτη Μπίμπαση, με το συνδυασμό που θα ηγηθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ίδια η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η κ. Νοτοπούλου σε ανάρτησή της στο Facebook…
«Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ δε χρειάζεται συστάσεις. Αγωνίζεται για όλα με επιμονή και άποψη. Προχωράμε μαζί για μία Θεσσαλονίκη πόλη για όλους, πόλη προσβάσιμη!».
Ποιος είναι ο Φώτης Μπίμπασης
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Φώτης Μπίμπασης είναι ένα άτομο με αναπηρία, γνωστός για τις δράσεις και την προσφορά του στα κοινά. Άνθρωπος δραστήριος, ανήσυχος και πολυπράγμων, έχει κατορθώσει παρά το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει.
Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Μεταφρασεολογίας στις Φυσικές Επιστήμες για Τυφλούς καθώς και πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα», είναι ένας ενεργός πολίτης καθώς ένας ενεργός υποστηρικτής ποικίλων πρωτοβουλιών σχετικά με θέματα ΑΜΕΑ, τόσο μέσα από με την ενασχόλησή του με τα κοινά όσο και με τις προσωπικές του δράσεις.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Φώτη Μπίμπαση, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: