Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

«Ηφαιστειάδα 2019»: Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ στη Θεσσαλονίκη

«Ηφαιστειάδα 2019»: Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συναρπαστικές οι αναμετρήσεις

Για 16η χρονιά διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, το διεθνές τουρνουά Γκόλμπολ “ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΔΑ”. Μία διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη ενώ συγκαταλέγεται στις σπουδαιότερες του αθλήματος διεθνώς!

Το τουρνουά βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αγώνες πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στις σημερινές αναμετρήσεις, η Εθνική Ελλάδας (περσινή θριαμβεύτρια του τουρνουά) κέρδισε με 16-8 τη Βάλβαϊκ από την Ολλανδία, ενώ ο Ήφαιστος γνώρισε την ήττα από τη Λειψία με 18-15 σε ένα συναρπαστικό αγώνα.
 tournouagoalball
Τα απογευματινά αποτελέσματα
Ρουμανία – Λειψία 12-2
Τραντό Ιταλίας – Ζόρα Πράγας 6-16
Λειψία – Ηφαιστος 18-15
Ελλάδα – Βαλβάικ Ολλανδίας 16-8
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Σήμερα θα διεξαχθούν και οι ημιτελικοί που θα αναδείξουν το ζευγάρι του μεγάλου και το ζευγάρι του μικρού τελικού, που θα διεξαχθούν αύριο (Κυριακή 23/11).
8.10 Ελλάδα – Ρουμανία
9.30 Ζορά Πράγα – Αίγυπτος
Συμμετέχουν οι ομάδες: Ελλάδα, Ρουμανία, Αίγυπτος, Sport Λειψίας, Ηφαιστος, Zora Πράγα, ASD Blind Hawks Trento, Waalwijk.
Στο κλειστό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας βρέθηκε το «Life-Events.gr», όπου μίλησε ο πρόεδρος του Ηφαίστου Νίκος Αργυρός, αλλά και το μέλος της Παραολυμπιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Φώτης Μπίμπασης.
Διοργανωτής του τουρνουά είναι ο Α.Σ. Τυφλών ΗΦΑΙΣΤΟΣ, από τον οποίο ουσιαστικά άρχισε να αναπτύσσεται το άθλημα στη χώρα μας από τον Ιούνιο του 2001. Μάλιστα, ο Ηφαιστος, ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που εκπροσώπησε επίσημα τη χώρα μας σε Διεθνές τουρνουά του εξωτερικού, το Δεκέμβριο του 2002 στη Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: