Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου 

eusomos anakyklosi

Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και πολλά ακόμη στελέχη ενημερώνουν τους πολίτες

Τη σημασία της ανακύκλωσης στην εποχή μας, όπου η κλιματική αλλαγή απειλεί την ανθρωπότητα, είναι πολύ σπουδαία και είναι απαραίτητο όλοι μας να δείξουμε την απαραίτητη ευαισθητοποίηση στο ζήτημα.
Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για το ζήτημα της ανακύκλωσης, τόσο απορριμάτων όσο και τηγανελαίων. Μέσω ειδικών δράσεων θέτει πολύ ψηλά το ζήτημα για το οποίο η κοινωνία καλείται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.   
Σήμερα, Κυριακή, είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη δράση ενημέρωσης από τη δημοτική αρχή σε πολλές περιοχές του δήμου.
Στη δράση συμμετείχε η ΚΟΙΝΣΕΠ Ionian Recycling και το παρών έδωσαν πολλά μέλη της δημοτικής αρχής και της κοινότητας Ευόσμου με προεξάρχοντα τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, που ενημέρωναν τους πολίτες και μοίραζαν σχετικό υλικό σε πολίτες που βρισκόντουσαν σε καφέ της περιοχής, ενώ θα διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα.
Στο Life-Events.gr μίλησε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιάνος που μεταξύ άλλων σημείωσε: “Επικροτούμε όλες τις δράσεις που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Θέλουμε όλοι οι πολίτες να μπουν στο πνεύμα αυτό και για το λόγο αυτό ο δήμος συμμετέχει ενεργά σε αντίστοιχες δράσεις.
Ο Χρήστος Δεμερτζής, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, από την πλευρά του σημείωσε: ” Θέλουμε από τους πολίτες να αγκαλιάσουν την ανακύκλωση και την ανακύκλωση τηγανελαίων. Εχουμε ως στόχο να επεκτείνουμε τη δράση και σε άλλα σχολεία και δομές”.
eusomos anakyklosi
eusomos anakyklosi
eusomos anakyklosi
eusomos anakyklosi
eusomos anakyklosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: