Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Erasmus: Πρώτη θέση για το project, που αφορά την καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο

Erasmus: Πρώτη θέση για το project, που αφορά την καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο

Στο πλαίσιο τους προγράμματος Equal Sports For All του ERASMUS βραβεύτηκε το project, που αφορούσε την ανάπτυξη με βάση το πρωτόκολλο EXEDRAMark 776 s2 της υπεύθυνης διαχείρισης των συλλόγων καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΟΣΕΚΑ. Το συγκεκριμένο project κατέλαβε την πρώτη θέση.
Στόχος του προγράμματος είναι η ένταξη, ο μη κοινωνικός αποκλεισμός, η προσβασιμότητα και η ισότητα ευκαιριών για ανθρώπους με αναπηρία στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό Στο πλαίσιο τους προγράμματος έγιναν δύο βραβεύσεις και συγκεκριμένα:
1.Το βραβείο αφορά την ανάπτυξη με βάση το πρωτόκολλο EXEDRAMark 776 s2 της υπεύθυνης διαχείρισης των συλλόγων καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΟΣΕΚΑ. Η ανάπτυξη γίνεται με την παράλληλη υιοθέτηση υποστήριξη από την Ομοσπόνδια της οργανωτικής αυτής καινοτομίας με διείσδυση ευρύτερα στην κοινωνία. Η ομάδα του project είναι οι Mιχ.Θ.Λολίδης Project manager, καθ.Δ.Κουτσούκη ΕΚΠΑ/ΤΕΦΑΑ. Η πρόταση αυτή πήρε την πρώτη θέση.
2.Το άλλο βραβείο αφορούσε πρακτικές σχετικά με την καθολικότητα προσβασιμότητας στους ανθρώπους με αναπηρία. Το “DESCROPTIO visible sports for all” που ξεκίνησε για όλα τα αθλήματα με πρώτο το ποδόσφαιρο σε ιστορικές ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο, αφορά ανθρώπους με προβλήματα όρασης κάθε τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: