Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

COV-AID” – Στηρίζουμε μαζί ανθρώπους σε ανάγκη

COV-AID” – Στηρίζουμε μαζί ανθρώπους σε ανάγκη

Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι για όλους/ες μας πρωτόγνωρα δύσκολες, για άλλους/ες περισσότερο, για άλλους/ες λιγότερο. Συμπολίτες και συμπολίτισσές μας αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες και να ανταπεξέλθουν σε οικονομικές υποχρεώσεις, όπως όσοι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο απώλειας στέγης αλλά και οικογένειες που πριν από την παρούσα κρίση ζούσαν ήδη στα όρια της φτώχειας.

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση η μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΑΝΤΙΓΌΝΗ» αποφάσισε να μη μείνει αδρανής και να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η ομάδα μας αποφάσισε να καλέσει για δωρεές χρημάτων τα οποία θα δοθούν στους πωλητές και πωλήτριες του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ της Θεσσαλονίκης.

Καλούμε όσους και όσες μπορούν και θέλουν να καταθέσουν ένα ποσό, οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό, στο λογαριασμό GR6602600410000000200766469 της τράπεζας Eurobank. Στην αιτιολόγηση δωρεάς παρακαλούμε να συμπληρώσετε «COV-AID».

Ας συμβάλλουμε όλοι και όλες για να μη μείνει κανείς μόνος. Αυτές τις δύσκολες ώρες ας σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας και ας δείξουμε αλληλεγγύη σε αυτούς/ες που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: